IT üzemeltetési és rendszergazdai szolgáltatásokat nyújtunk.
Önnek is segíthetünk? Tel.: 06 1 225 1232
 

Két megközelítést kínálunk:

1. Elkötelezettség nélkül 0 Ft havidíjat, így csak az elvégzett munkák fizetendőek.

2. Fix havidíjat, amelyért minden hibaelhárítást vállalunk.

Vagy vegyesen, testreszabottan az Önök igényei szerint.

     

Tisztelt Érdeklődő!

A lenti informatikai üzemeltetési és rendszergazdai szolgáltatási árlistát azért adjuk közre, hogy bárki önállóan kalkulálhasson díjcsomagot saját igényei szerint. Kaptunk több visszajelzést, hogy nagyon összetett feladat megrendelőként összeállítani egy megfelelő rendszergazdai szolgáltatási csomagot. Ezért természetesen Önnek nem kell ezzel fárasztania magát: ha egyszerűen ránk csörög (+36 1 225 1232) vagy ír egy emailt itt, az ajánlatkérő űrlapon keresztül (vagy a  Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címre, de az űrlap hatékonyabban célba ér), akkor mi felvesszük Önnel a kapcsolatot, és kalkulálunk pár megoldást Önök számára, testreszabva.

 

Magyarázat a lentiekhez: 

- Ha Ön rendszeres, folyamatos IT szolgáltatást keres, erre az esetre a lenti kék - havidíjas -  táblázatok vonatkoznak elsősorban. Ehhez érdemes válogatni a piros, időalapú részekből olyan témákat, amiket Önöknek nem éri meg bevonni az átalánydíjba, példa erre: egy ritkán használt asztali számítógép vagy régi adatokat tartalmazó archív szerver.

- Ha Önnek esetileg kell IT szolgáltatás - akár most, egy aktuális ügyben vagy néha egy-egy problémával fordulna hozzánk -, akkor egyszerűen elér minket a (+36 1) 225 1232 számon. Ha Ön elmondja a feladatot, akkor mi adunk egy konkrét vállalási árat. Ha Ön elfogadja az ajánlatot, akkor elvégezzük a munkát.

 

Fontos megjegyzések:

- Az árak nettó értékek, melyekre 27% ÁFA kerül.

- A kiszállás költsége: egy átlagos oda-vissza út munkaidejének megfelelő díj. Budapesten ez 2x20 perc. Más településekról információt itt talál.

Azon non profit szervezeteknek, amelyek céljait örömmel támogatjuk, profit mentesen szolgáltatunkKérjük, ajánlatkérésében jelezze, ha Önök non profit szervezet!

 

Időalapú szolgáltatások

Általános rendszergazdai és informatikai feladatok

Alap szolgáltatási idő: munkanapokon 7:00-18:00 között választható 8,5 óra

Ügyeleti, 7x24 szolgáltatások: lásd lent.

Távsegítség egyeztett időpontban Online segítségnyújtás pár napos távlatban előre tervezett, a DOIT rendszergazdái által adott szabad időpontban.
1.950 Ft/negyed óra
Távsegítség Legkésőbb 45 percen belül megkezdjük az online segítségnyújtást (távoli asztal, LogMeIn, TeamViewer, VNC, stb.)
2.175 Ft/negyed óra
Extra sürgős távsegítség Az esetek 95%-ban azonnal, 5%-ban 20 percen belül megkezdjük az online segítségnyújtást 3.175 Ft/negyed óra
DOCCA irodai munka VAGY rendszeres időpontű kiszállás Ezen díjat alkalmazzuk, ha Önök eljuttatják hozzánk az irodánkba a számítógépet, amelyen dolgoznunk kell, vagy: Önökhöz történő kiszállásos munkák esetén fix, rendszeres idősávban legalább 4 órás időtartamú munkára (pl. minden héten X napon 9:00-13:00) is ezen óradíj érvényes.  4.900 Ft/óra
Prioritásos kiszállás Legkésőbb a következő munkanap végéig vállaljuk a kiszállást az Önök irodájába, telephelyére. 8.700 Ft/óra
Sürgős kiszállás 3 órán belül megérkezik a kollégánk Önökhöz a hibát elhárítani. 12.000 Ft/óra
[ Ha Ön árkalkulációt kér: ugrás az ajánlatkérő űrlapra ]  

Szerveres feladatok árai

Többek között, de nem kizárólag az alábbi témakörök tartoznak ide: Linux, Windows szerverek, Google Apps, Office365, MS Exchange, MSSQL, MySQL, SharePoint,

adatmentés, központi vírusvédelem, wifi hálózat és webszerverek.

Távsegítség Vállalási időpont: időpont egyeztetés szerint. 3.750 Ft/negyed óra
Kiszállás, helyszíni munkálatok Vállalási időpont: időpont egyeztetés szerint. 15.000 Ft/óra
Konzultáció helyszínen és telekonfban Vállalási időpont: időpont egyeztetés szerint. 15.000 Ft/óra
Sürgősségi díjak: ügyfelünk igénye szerint legsürgősebben 10 percen belül tudjuk megkezdeni a hibaelhárítást. További fokozatok: 25 perc, 30 perc, 1 óra, 2 óra, 3 óra, 4 óra. A díjazás a teljes helyzet alapján kerül kiszámításra, két tételből áll: rendelkezésre állási díj és munkadíj. FIGYELEM: a sürgősségi igények az éles folyó munkáink megszakításával járnak, vállalásaink átszervezésével, így nagyon költségesek, jellemzően 30eFt/óra díjazásúak.
[ Ha Ön árkalkulációt kér: ugrás az ajánlatkérő űrlapra ]  

Szakterületi specialisták árai

Vannak olyan helyzetek, amikor szükségszerű olyan specialistákat bevonni, akik egy-egy szűkebb terület szakértől.

Általános IT infrastruktúra szenior szakértő

Vállalási időpont: időpont egyeztetés szerint.

Jellemző feladatok: a desktopok, laptopok összetettebb problémái, az infrastruktúra több elemét érintő feladatok: a latopok és asztali számítógépek mellett felhő infrastruktúra elemek, a helyi szerver, VPN, router, switch, wifi AP. 

3.750 Ft/negyed óra
Szerver, adatmentés, hálózat Vállalási időpont: időpont egyeztetés szerint.
Többek között az alábbi témakörök: 

Többek között, de nem kizárólag a következő témák tartoznak ide: VMware, Hyper-V, Cisco eszközök, adatmentési rendszerek kialakítása, biztonságos wifi hálózat, komplex VPN rendszerek tervezése, HA (High Availability, nagy rendelkezésre állású) rendszerek, Postrge, KVM, Xen, OpenNebula, Proxmox, Apache, nginx

5.500 Ft/negyed óra
Cégezetők és felső vezetői szint részére IT döntéshozatali egyeztetés

Vállalási időpont: időpont egyeztetés szerint.

Többek között az alábbi témék tartoznak ide: új rendszer kiválasztása előtti döntések előkészítésében részvétel, megakadt projektek kezelésének lehetőségeinek feltárása, vitás ügyek kezelése beszállítókkal

25.000 Ft/óra
[ Ha Ön árkalkulációt kér: ugrás az ajánlatkérő űrlapra ]  

Rendszertervezés, auditokra felkészítés, IT biztonsági vizsgálatok, IT konzultáció, szolgáltatás menedzsment, IT projekt menedzsment

Többek között, de nem kizárólag: IT rendszerek tervezése, migrációk tervezése, BCP és DRP tervezés és auditálás, ethical hacking, penetration test, ISO20000, ISO2700x, PCI-DSS audit támogatás

Egy hónapra eső 10 óránál több feladat, továbbá teljes napos (8-10 óra egyben) feladat esetén

Vállalási időpont: egyeztetés szerint.

5.000 Ft/negyed óra (20.000 Ft/óra)
Egy hónapra eső 4.25-10 órányi feladat esetén

Vállalási időpont: egyeztetés szerint.

7.500 Ft/negyed óra (30.000 Ft/óra)
Egy hónapra eső 0.25-4 órányi feladat esetén

Vállalási időpont: egyeztetés szerint.

8.750 Ft/negyed óra (35.000 Ft/óra)
  [ Ha Ön árkalkulációt kér: ugrás az ajánlatkérő űrlapra ]    
Havidíjas rendszergazdai szolgáltatások
Díjcsomag neve Távsegítség: Havi átalánydíj
  • Kényelmes: Ön csupán felhívja cégünk központi telefonszámát, elmondja a problémát, és kollégánknak átadja a számítógépe vezérlését pár klikkeléssel. Ha Ön kívánja, követi kollégánk tevékenységet a képernyőjén - ha nem kívánja, akkor elmegy ebédelni, tárgyalásra, stb.
  • Biztonságos: külső fél (például a kollégáink) csak az Önök meghívására és kezdeményezésére tudnak a számítógépre csatlakozni, azaz a távsegítség nem jelent általános hozzáférést az Önök rendszeréhez.
  • Gyors: kollégáink díjcsomagtól függően akár 5 percen belül segítenek távoli asztal elérésen keresztül.
  • Költséghatékony: nincs utazási idő és -költség.
  • Képzett és minősített szakemberek segítenek, akik az informatikai hozzáértésen túl közérthetően, emberi nyelven kommunikálnak, kerülik a szaknyelvet.
"Monitoring"

E díjcsomag a távfelügyeleti rendszert ad. A távfelügyelet preventív hibakezelést tesz lehetővé: az Önök számítógépeit bekötjük automata felügyeleti rendszerünkbe, és ha e rendszer olyan változásokat észlel, amely a számítógép hibájára utal, akkor riaszt minket, mi pedig - szűrve a tényleges hibákra - Önöket.

A szolgáltatás korlátlan mennyiségű hibaészlelést tartalmaz, de egyéb munkát, a hibaelhárítását nem: ezt időalapon vagy havidíjas szolgáltatással tudjuk lefedni.

A szolgáltatási ár normál munkaidőben érvényes.

900 Ft/hó/szgép
"Alapszolgáltatás"

E díjcsomagban vállaljuk, hogy legkésőbb a következtő munkanapon megkezdjük a munkát az Ön vagy munkatársa számítógépén.

Korlátlan mennyiségű hibaelhárítási munkaidőt tartalmaz, de projekteket, változtatási igényeket nem. Változások kiszolgálását fix díjon az "előre tervezett" szolgáltatásunk keretében tudunk adni, vagy a fenti időalapú díjon. E szolgáltatás a monitoring szolgáltatást (900 Ft) is tartalmazza.

900 + 1.000 =

1.900 Ft/hó/szgép

"Normál"

25 percen belül elérheti szakembereinket, és azonnal megkezdjük munkát. 

Korlátlan mennyiségű hibaelhárítási munkaidőt tartalmaz, de projekteket, változtatási igényeket nem. Változások kiszolgálását fix díjon az "előre tervezett" szolgáltatásunk keretében tudunk adni, vagy a fenti időalapú díjon. E szolgáltatás a monitoring szolgáltatást (900 Ft) is tartalmazza.

900 + 2.400 =

3.300 Ft/hó/szgép

"VIP"
5 percen belül elérheti szakembereinket, és azonnal megkezdjük az online segítségnyújtást. Szintén korlátlan hibaelhárítási munkaidőt tartalmaz. A monitoring szolgáltatást (900 Ft) tartalmazza.

900 + 9.100 =

10.000 Ft/hó/szgép

     
Díjcsomag neve Kiszállásos segítség: Havi átalánydíj
"Előre tervezett" Tervezett, rendszeres időpontokban érkezik az Önök irodájába egy kollégánk, aki kezeli a felmerült hibákat. A kiszállási gyakoriság az Önök igénye szerinti. A díjak a kiszállási gyakoriságtól, a kiszállás hosszától és a távolságtól függnek. A kalkuláció alapja: 4.900 Ft/óra + 2 x 20 perc közlekedés

Pl. minden héten vagy havonta fix fél nap: 22.800 Ft/eset

     
Díjcsomag neve Havidíjas szerver-üzemeltetési szolgáltatások: Havi átalánydíj
"Felügyelet" 0-24 órában felügyeljük szervereit, felügyeleti központunk észleli a hibákat, és SMS-ben vagy emailben értesíti Önöket és szakembereinket, még mielőtt a hiba fennakadást okozna. Ez a szolgáltatás automatikus, emberi beavatkozást nem tartalmaz.
3.600 Ft/hó/szerver
"Hibaelhárítás" 30 percen belül megkezdjük a szerver hibájának elhárítását. A szolgáltatás tartalmazza munkálataink teljes díját, beleértve akár a szerver teljes újrainstallálását és a mentett adatok visszaállítását. 18.600 Ft/hó/szerver
"Expressz" Azonnal megkezdjük a szerver hibájának elhárítását. A szolgáltatás tartalmazza munkálataink teljes díját, beleértve akár a szerver teljes újrainstallálását és a mentett adatok visszaállítását. 28.600 Ft/hó/szerver
  [ Ha Ön árkalkulációt kér: ugrás az ajánlatkérő űrlapra ]    

Szerződéskötés 7x24x365 non stop szolgáltatásokra


A DOIT.HU jelenleg is 7x24-ben elérhető minden szerződéses ügyfele számára a lent leírt díjazással. Azonban garantáltan segíteni csak azon ügyfeleknek tudunk, akik ügyeleti szolgáltatásra vonatkozó szerződéskötéssel jelzik, hogy szükségük van ezen időszakban is szolgáltatásra, és így mi erre kapacitásokkal tudunk készülni, rendelkezésreállási díjat tudunk fizetni azon szakembereinknek, akik a szolgáltatás biztosításához szükségesek.

 

 

A díjak két részből állnak:

 

1. Rendelkezésreállási díj: ez a díj jellemzően eszközönként 9.400 Ft vagy €30 /hó . Az eszköz lehet szerver - gazda és virtuális gép egyaránt -, router, tűzfal, és normál asztali vagy laptop számítógép is. Mennyiségi kedvezményt tudunk adni 5 eszköz felett, de ez előzetes vizsgálatot és egyeztetést igényel.

 

2. A munkavégzés díjazása:

 

 2.1 Időarányos díjazás: ha ritkán van éjjel vagy hétvégén gond, akkor érdemes ezt az opciót választani: normál díjaink duplája, azaz az ügyeleti időben végzett munkák időalapon fizetendőek. A munka elszámolási egysége 1 óra, szemben a nappali 0.25 órával.

 

 2.2 Átalánydíj: egyedileg meg kell vizsgáljuk azokat az eszközöket, amelyre Önök 7x24 szolgáltatást átalánydíjban kérnek, így tudunk csak árat adni. Ennek az oka az, hogy nagyon nagy különbség van eszköz és eszköz között, pl. egy biztonságos, európai IP-re szűkített webshop és egy globális támadásokat rendszeresen elszenvedő webszerver üzemeltetése között.

 


 [ Ha Ön árkalkulációt kér: ugrás az ajánlatkérő űrlapra ] 

 

Kompetencia lista: 2000. január óta alábbi témákban végeztünk projekt munkákat vagy adtunk szolgáltatásokat - többek között:

Asztali számítógépek, laptopok, okostelefonok (Android, iPhone, Blackberry), tabletek teljeskörű üzemeltetése. Virtualizációhoz kötődő technológiák: Hyper-V, VMware, XEN, KVM, Proxmox. Adatmentési megoldások, például: Veaam, Symantec, Bacula, Amandam stb. Vírusvédelemi, levélszemét szűrési (spam filter) megoldások. Office365, Google Apps, MS Exchange, Lotus Domino és nyílt forráskódú levelezési rendszerek bevezetése (server oldalon: postfix, Courier-MTA, Exim, különféle imap server megoldások, mailfeldolgozó megoldások procmail, webmail felületek: roundcube, squirrelmail, horde. kliensek: Outlook/Express, Thinderbird, Nokia Mail, stb.) , üzemeltetése. Publikus weboldalakat tartalmazó szerverek biztonságos üzemeltetése. A legnagyobb felhő szolgáltatók erőforrásain futó szolgáltatások üzemeltetése vagy oda történő átköltöztetése. Pl. Amazon AWS, Microsoft Azure, Rackspace. Irodai szerverek üzemeltetése. Transzparens informatikai beszerzési ügyintézési szolgálatások (procurement). Nagy rendelkezésre állású (High Availability, HA) rendszerek tervezése és kivitelezése VMware natív és Veeam megoldásokkal, Microsoft és open source alapokon. Vállalatirányítási rendszerek infrastruktúra üzemeltetése: Navision, SAP és SAP Business One (SBO), Kulcssoft, sERPa, Maconomy, stb. Utazási irodai szoftverek level 1 támogatása: Voyage, Nagy Utazás, az alábbi GDS-ek szoftvereinek 1st line támogatása: Amadeus, Worldspan, Galileo. Online bankolási szoftverek (Spectra, REX, stb), számlázó szoftverek, elektronikus aláírási megoldások felhasználói támogatása. EDI és XML elektronikus számlázás támogatása. Email marketing megoldások és CRM megoldások infrastruktúrájával kapcsolatos feladatok ellátása: Mailchimp, Protopmail, SugarCRM. Ticketing, issue tracking, csoportmunka rendszerek: Request Tracker, OTRS, OSTicket, JIRA, Mantis, Redmine, Owncloud, SugarCRM, vTiger, Zentyal, Open Xchange, Zimbra. Kreatív ügynökségeknél Adobe csomag támogatása.

 

Partneri kapcsolataink által az alábbi témákban tudunk segíteni:

Webdesign, weboldalak és webshopok fejlesztése. Online marketing, SEO, marketing e-mailek kiküldési feladatai. Elektronikus számlázás. Informatikához kötődő jogi tanácsadás. Számítógép hálózatok kábelezési feladatai. Asterisk konzultáció, VoIP telefon rendszerek tervezése és kivitelezése, telekommunikáció költségek optimalizálása. ISO 20000, ISO 27001, SOX, PSZÁF megfelelőségi felkészítés. Licensz tanácsadás, költséghatékony szoftverbeszerzés. Iktatórendszerek, dokumentum menedzsment, CRM rendszerek bevezetése. Ethical hacking, sérülékenység vizsgálat.

 

 

A kiszállás költsége: egy átlagos oda-vissza út munkaidejének megfelelő díj. Budapesten ez 2x20 perc. Más településeken:

2x20 perc: Budaörs, Szeged, Miskolc, Győr, Salgótarján, Szombathely, Pécs, Debrecen, Nyíregyháza, Kecskemét, Veszprém, Székesfehérvár, Gyöngyös

2x35 perc: Alsónémedi, Biatorbágy, Budajenő, Budakalász, Budakeszi, Csobánka, Csomád, Csömör, Csörög, Délegyháza, Diósd, Dunabogdány, Dunaharaszti, Dunakeszi, Dunavarsány, Ecser,  Erdőkertes, Érd, Felsőpakony, Fót, Göd, Gödöllő, Gyál, Gyömrő, Halásztelek, Herceghalom, Isaszeg, Kerepes, Kistarcsa, Kisoroszi, Leányfalu, Majosháza, Maglód, Mogyoród, Nagykovácsi, Nagytarcsa, Ócsa, Őrbottyán, Páty, Perbál, Pécel, Pilis, Pilisborosjenő, Piliscsaba, Pilisjászfalu, Pilisszántó, Pilisszentiván, Pilisszentkereszt, Pilisszentlászló, Pilisvörösvár, Pomáz, Pócsmegyer, Pusztazámor, Remeteszőlős, Solymár, Sóskút, Szada, Százhalombatta, Szentendre, Szigethalom, Szigetmonostor, Szigetszentmiklós, Sződ, Sződliget, Tahitótfalu, Taksony, Tárnok, Telki, Tinnye, Tök, Tököl, Törökbálint, Üllő, Üröm, Vác, Vácrátót, Vecsés, Veresegyház, Visegrád, Zsámbék

Más településeken a kiszállási díj a konkrét címtől függ.