Bejegyzés

Cikk: Backupify FreeSpace Google Apps adminisztrátoroknak

Ez csak egy gyors jegyzet, egy hasznosnak tűnő eszközről, amit ráadásul ingyenesnek ígérnek. Minden IT szolgáltató vagy helyi rendszergazda, aki Google Apps-et adminisztrál, ütközik limitekbe, és alkalmanként jól jöhet egy alternatív eszköz: Tovább olvasom

Gmail üzenetek és naptárak lementése

A Google újabb nagy lépést tett a Gmail fiókok adatainak hordozhatósága érdeklében.

Tovább olvasom

Alapértelmezetten megjeleníti a képeket a Gmail

A Gmail új szolgáltatással bővült, egy proxy szerveren keresztül alapértelmezetten betölti a képeket az üzenetekbe. Tovább olvasom

A Microsoft egyszerűsíti a Gmailről való átállást az Outlook.com-ra

A Microsoft egy új szolgáltatást jelentett be, mely minden eddiginél könnyebbé teszi a Gmail szolgáltatás Outlook.com-ra való migrációs folyamatát.

Tovább olvasom

A Microsoft Gmail ellenes hirdetési kampányt indított

A Microsoft elhatárolódott az Advertising Standards Authority (ASA) vádjaitól, miszerint szabálysértést követtek el egy nemrég futott rádiós hirdetési kampányban közöltekkel. Egy kis bulvár informatikusok, rendszergazdák és minden szurkoló számlára.
Tovább olvasom

Hogyan használjuk a HTML aláírásokat Gmailben és Outlookban

Ha a felhasználó vagy rendszergazda web alapú email klienst használ (mint pl. a Gmail) valószínűleg tapasztalta, hogy ezek nem támogatják a HTML aláírásokat. A Gmailben ugyan létrehozhatunk rich text aláírásokat képekkel stb., de nem írhatunk be HTML kódokat az aláírás boxba.

Tovább olvasom