Mennyibe kerülne a DOIT rendszergazda szolgáltatása Önöknél?

AZONNALI DÍJKALKULÁCIÓ

Díjkalkulátor

Ha olyan feladat elvégzését igényli tőlünk, ami a kérdőív kereteibe nem illik bele (pl. teljes állású kihelyezett informatikus, devops, egyszeri munka (projekt) részfeladat (pl. O365/Share Point támogatás), stb.), akkor a „Kapcsolat” menüpont alatt található űrlapon tud írni nekünk erről.
  Ha van bármi egyéb információ, amit fontosnak tart közölni velünk, akkor azt a kalkulációra válasz emailben várjuk Öntől, és hamarosan reagálunk rá.
   Igen


   Ha van bármi egyéb információ, amit fontosnak tart közölni velünk, akkor azt a kalkulációra válasz emailben várjuk Öntől, és hamarosan reagálunk rá.

   Cégünk mikrovállalkozásoktól a nagyvállalatokig szolgáltat informatikai infrastruktúra üzemeltetést, azaz rendszergazdai szolgáltatásokat. Ez lehet egy-egy részterület (szerver, asztali számítógép, laptop, hálózati eszköz, nyomató, wifi, levelezés, vírusvédelem, biztonsági mentés fenntartása, stb.), vagy akár teljeskörű IT üzemeltetés. A szolgáltatásainkról részletesebb információk a weboldalunk többi részén találhatóak, itt Ön rögtön egy gyors árbecslést kaphat: Mimi, a mesterséges árazó algoritmus segítőtársunk készíti el, és azonnal elküldi Önnek emailben – várhatóan egy percen belül megkapja a kalkulációt. Habár ez csak becslés, de az esetek nagy részében helytálló a további pontosítások, megbeszélések után is.

   Megjegyzések: 

   • e kalkulációkérés Önt nem kötelezi semmire. Ez csupán egy kérdés Öntől, és válaszul Ön két emailt fog kapni. A kalkuláció minket sem kötelez semmire: kötelező érvényű ajánlatot csak további konkrétumok alapján tudunk adni, ha Ön úgy dönt, hogy kér ilyet. Ezzel együtt reméljük, hogy érdekesnek és hasznosnak találja a kalkulátorunkat!
   • Ha Ön nem szeretné megadni az emailcímét, de érdeklik az áraink, akkor természetesen a https://www.doit.hu/rendszergazda/araink/ oldalon található díjazás érvényes, és Mimihez hasonló kalkulációt Ön is végezhet.
   Rendszergazda, informatikus óradíj