Mennyibe kerül a DOIT rendszergazda szolgáltatása?

ONLINE ÁRKALKULÁTOR

Az alábbi három adatra van szükségünk ahhoz, hogy elkészítsük és emailben elküldjük Önnek a kalkulációt.

Ha Ön nem rendelkezik pontos adatokkal, vagy csak az árak iránt érdeklődik, ne aggódjon: többször is kitöltheti az űrlapot, készíthet több verziót is, mindenféle kötelezettség nélkül. A kalkulátor pontosan erre a célra lett kifejlesztve.

Ha olyan feladatot szeretne megoldani, ami nem illeszkedik a kérdőív keretei közé – például kihelyezett informatikai szakember, devops vagy egyszeri munka – kérjük, írjon nekünk üzenetet itt: Kapcsolat.


   


  A további kérdésekre a válaszok NEM SZÜKSÉGESEK,

  csupán segíthetik az ajánlat pontosságát, vagy a folyamatot a későbbiekben. Lent találja a "küldés" gombot.


      Ha van bármi egyéb információ, amit fontosnak tart közölni velünk, akkor azt a kalkulációra válasz emailben várjuk Öntől, és hamarosan reagálunk rá.

   Cégünk kis- és nagyvállalatok részére nyújt informatikai infrastruktúra üzemeltetési szolgáltatásokat, amelyek magukban foglalhatják a rendszergazdai feladatok teljes körét vagy akár csak egy-egy részterületet (például szerverek, asztali számítógépek, laptopok, hálózati eszközök, nyomtatók, Wi-Fi, e-mail rendszer, vírusvédelem, biztonsági mentés stb.). Bővebb információkat szolgáltatásainkról a weboldalunk más részein találhat, itt pedig Ön gyors árajánlatot kaphat: Mimi, a mesterséges árazó algoritmus segítőnk készíti el, és azonnal emailben elküldi Önnek – várhatóan egy percen belül megkapja a kalkulációt. Bár ez csak egy becslés, általában pontosítások után is nagyrészt helytálló marad.

   Megjegyzések:

   • A kalkuláció kérése Önt semmilyen kötelezettség alá nem helyezi. Ez csupán egy egyszerű kérdés Öntől, és válaszul Ön két e-mailt fog kapni. A kalkuláció nem jelent számunkra semmilyen kötelezettséget: kötelező ajánlatot csak további részletek ismeretében tudunk adni, ha Ön úgy dönt, hogy igénybe veszi ezt a szolgáltatást. Reméljük, hogy érdekesnek és hasznosnak találja a kalkulátorunkat!
   • Ha Ön nem szeretné megadni az e-mail címét, de érdeklik az áraink, akkor természetesen a https://www.doit.hu/rendszergazda/araink/ oldalon található árak érvényesek, és Ön is hasonló kalkulációt végezhet Mimi segítségével.
   Rendszergazda, informatikus óradíj