Bejegyzés

Most már hivatalos: a Microsoft szerint július 29-én letölthető lesz a Windows 10 végső verziója

A Microsoft közleménye szerint a rendszergazda vagy a felhasználó letöltheti a Windows 10-et, ha a Windows 7 vagy a Windows 8.1 verzión keresztül feliratkozott a lehetőségre.

Tovább olvasom

A Microsoft megszüntette a Windows 8 támogatását

Megszűnt a Windows 8 rendszer támogatása, így nem elérhető több frissítés, beleértve a biztonsági frissítéseket is. Tovább olvasom

Aláíratlan illesztőprogram telepítése Windows 8 rendszerben

Előfordulhat, hogy szeretnénk egy régi jól bevált eszközt használni a Windows 8 alatt, viszont nem rendelkezünk hozzá digitálisan aláírt illesztőprogrammal.

Tovább olvasom

A Windows 8 Indítópult elérése

A Windows 8 új kezelőfelületének sok előnye van, viszont több régi kedvenc már nem érhető el benne, ilyen az Indítópult is. Tovább olvasom

Windows 8 kezdőképernyő letiltása

A Windows 8 elindítását követően a képernyőzárral találkozunk. Ez egy nagyon szép oldal viszont nincs rajta semmi, amiből ki lehetne találni, hogy mi a következő teendő.

Tovább olvasom

Windows 8 frissítési hiba: 0x80073712

A Windowsban előforduló hibák megelőzésének és javításának egy egyik alap lépése, hogy folyamatosan naprakészen tartsuk az operációs rendszert. Bizonyos esetekben viszont nem működik automatikusan ez a funkció. A 0x80073712 vagy 80073712 jelű Windows Update-hibával gyakran találkozik a rendszergazda. Tovább olvasom

Windows 8 és Windows 8.1 helyreállítása külső meghajtóról

A mindennapi használat során, a számítógépünkön futó operációs rendszer meghibásodhat, települhetnek hibás illesztőprogramok, szoftverek, vírusok. Ideális esetben megszűntethetjük  a problémákat a Windows normál vagy csökkentett módú futása közben. De mit tegyünk, ha már be sem töltődik a rendszer? Ilyen esetekben lesz szükségünk egy helyreállítási meghajtóra, a rendszergazda elmaradhatalan eszközére.

Tovább olvasom

Hogyan szabaduljunk meg a Windows 10-től és váltsunk vissza Windows 7-re vagy 8-ra?

Kedves felhasználó vagy rendszergazda! Már több mint egy hete megvan a Windows 10, de úgy érzed, hogy mégsem neked való? Talán nem működik megfelelően egy kulcsfontosságú program, egyszerűen csak nem tetszik az új Start menü vagy esetleg kiráz a hideg Cortana-tól?

Tovább olvasom