Hogyan importáljunk Kedvenceket más böngészőkből a Windows 10 Microsoft Edge-jébe?

A Microsoft Edge egy szuper, új internet böngésző, amit a Windows 10 telepítésével kapunk.

Gyors és teljesen kompatibilis a legtöbb weboldallal. Az idők során sok Windows felhasználót és rendszergazdát is elcsábítottak más böngészők mint pl. a Chrome vagy a Firefox, ami valamilyen szinten érthető is: a Microsoft hagyta, hogy az Internet Explorer használati élménye mind teljesítmény, mind érték tekintetében kifogásolható legyen. Így senki nem hibáztatható amiatt, hogy új böngészőt próbált ki.

Az Edge-dzsel a Microsoft pálfordulást hajtott végre. A vadonatúj internet böngésző simulékony, stílusos és arra készült, hogy uralja a modern webet. Ráadásul az Edge-et gyakran lehet majd fejlesztésekkel és új tulajdonságokkal frissíteni. Szóval jó esély van rá, hogy a felhasználók és a rendszergazdák végül használják vagy legalább kipróbálják az Edge-et.

Az egyik legjobb mód, hogy kipróbáljunk bármilyen web böngészőt is, ha meglátogatjuk kedvenc oldalainkat, hogy milyen gyorsan töltődnek be és milyen jól is néznek ki. Az Edge-ben a Microsoft elég egyszerűvé tette a kedvenc oldalak importálását. A folyamat gyors és támogatja azokat a böngészőket, amik telepítve vannak az eszközön.

Az importált Kedvencek listája

Hogyan csináljuk? Kattintsunk a Következő oldalra!

 

További tanácsokért keresse fel rendszergazda blogunkat!