Bejegyzés

Hogyan tiltsuk a rendszer által kényszerített Windows 10 frissítéseket?

Az elmúlt hetekben a rendszergazda és a felhasználó is számos oldalon olvashatott egy trükkről, hogy miképp tudnánk kikapcsolni a Windows 10 kényszerített frissítéseit. Ha Wi-Fi kapcsolatot használunk, akkor elméletileg ezek a frissítések kikapcsolhatók, ha “forgalmi díjas” internet kapcsolatot állítunk be, ily módon ez korlátozza a kommunikációt (a látszólagos díjak spórolása miatt) és ennek eredményeként kikapcsolja az automatikus frissítést.

Tovább olvasom

Hogyan orvosoljuk a Windows 10 build 14267 rendszerindítási hibáját

A Windows 10 build 14267 kiadása óta számos felhasználó és rendszergazda panaszkodott rendszerindítási problémára a Microsoft Support Forum-án. Hibernálás vagy alvó állapotba lépés után a Windows 10 rendszer nem képes újra betölteni, melyet csak egy teljes kikapcsolás, majd bekapcsolás old meg. Tovább olvasom

Miért nem sikerül a Windows 10 frissítés és mi a megoldás? Windows frissítés problémák 1.

A legutóbbi, KB3194496-os számú, a Windows 10 1607-es, azaz évfordulós frissítés verziójához szeptember 29-én megjelent frissítés néhány PC felhasználó és rendszergazda számára okozott némi frusztrációt azzal, hogy újra és újra próbált frissíteni, de nem sikerült telepíteni.

Tovább olvasom