Szeptember 20-án érkezik a macOS Sierra

Az Apple tájékoztatása szerint a macOS Sierra-t (verziószám: Mac OS 10.12) szeptember 20-a keddtől minden kompatibilis Mac felhasználó vagy rendszergazda a Mac App Store-ból ingyenesen letöltheti és telepítheti.

A macOS Sierra új fejlesztések és újdonságok tárházával rukkol elő, pl.: Siri a Mac-en, zárolás feloldása Apple Watch segítségével, Safari Apple Pay támogatással, ráncfelvarráson átesett Fotók (Photos) app intelligens keresővel, arcfelismerés és új Emlékek (Memories) funkcióval, kép a képben mód más appok feletti videónézéshez, iOS és macOS közötti univerzális vágólap, valamint továbbfejlesztett iCloud Drive funkciókkal adatkihelyezés iCloud-ba, ha fogy a tárhely.

Több macOS Sierra béta verzió volt elérhető publikus és fejlesztői bétatesztelő programokkal, ezek a felhasználók végleges verzióra is frissíthetnek majd. A macOS Sierra GM jelenleg fejlesztők számára elérhető.

A felhasználók vagy rendszergazdák itt ellenőrizhetik a MacOS Sierra kompatibilis eszközök listáját, hogy a számítógépük biztosan a legújabb Mac OS rendszer szoftver verzióval dolgozhasson.

A mobileszköz felhasználók számára az iOS 10 szeptember 13-ától lesz ingyenesen letölthető.

 

Forrás: OS X Daily.

 

További érdekességekért keresse fel rendszergazda blogunkat!