Hogyan állítsuk alaphelyzetbe a nyomtatási rendszert Mac OS X alatt, hogy ne legyenek idegesítő nyomtató problémáink

A nyomtató probléma minden felhasználó és rendszergazda rémálma és miközben a Mac-ek kicsivel jobban teljesítenek e téren mint más alternatívák, azért még mindig előfordulhatnak dühítő esetek az OS X-ben történő nyomtatásnál; köszönhetően egy megbízhatatlan külső nyomtatási supportnak, rossz szoftvernek vagy csak egy silány minőségű nyomtatónak.

Akár egy sérült nyomtatási sorról van szó, amiben ki nem nyomtatott munkák százai állnak, akár egy hirtelen nem reagáló nyomtatóról, néha a legjobb dolog teljesen elölről kezdeni és alaphelyzetbe állítani az egész Mac nyomtatási rendszert az OS X-ben.

Ez az újra beállítás eltávolítja az összes nyomtatót, scannert és fax készüléket a Mac-ből, valamint eltünteti az összes nyomtató, összes függőben lévő nyomtatási munkáját. Igen, ez azt jelenti, hogy újra hozzá kell adnunk a nyomtatókat és újrakezdeni a nyomtatást, miután befejeztük ezt a folyamatot. Mivel ez egy elég sarkalatos döntés, ezt csak legvégső esetben használjuk, amikor már minden más nyomtatási probléma megoldó trükkünk csődöt mondott és Ms.Mac valamint Mr.Printer továbbra is rossz kapcsolatban állnak.

Az alaphelyzetbe állítás lépései részletesen: OS X Daily.

Amennyiben szüksége lenne rendszergazdai segítségre, kérem keressen meg bennünket!