Hogyan lehet egy instagramra feltöltött képen utólag megjelölni valakit?

Az Instagram kiváló felület arra, hogy közöljük a nagyvilággal, hogy éppen kivel, hol, mit csinálunk.

Sokféle filtert használhatunk a képeinkhez, #hashtag címkék százaival teletűzdelhetjük a képhez írt bejegyzéseket, és megjelölhetjük azt a személyt, akivel épp vagyunk.

Ám előfordulhat, hogy valamit elfelejtünk odaírni, vagy valakit elfelejtünk megjelölni; egyszóval a poszt nem abban a formában került ki, ahogy mi azt elterveztük. Ekkor sem kell pánikba esni, hiszen könnyedén van ehetőség ezeket pótolni.

1. Első lépésként nyissuk meg az adott képet, majd kattintsunk a jobb fölső sarkában lévő három pontra a menü megnyitásához.

2. Utána válasszuk a szerkesztés/edit opciót, így megjelenik a kép, alatta a módosítandó szöveg, és a bal alsó sarokban a megjelöltek száma. Ha még senki nincs megjelölve, akkor szintén az alsó sarokban találunk egy olyat, hogy emberek hozzáadása.

3. Erre a bal alsó kis ikonra kattintva lehetőség nyílik további emberek megjelölésére, illetve a már megjelöltek módosítására, mozgatására. Az újabb megjelöléshez kattintsunk a képre, és írjuk be az illető nevét. A korábbi megjelölések mozgatására csak érintsük hozzá az ujjunkat a jelöléshez, aztán húzzuk a kiválasztott helyre.

4. Most hívjuk fel a rendszergazdát, és újságoljuk el neki, hogy már ezt is meg tudjuk csinálni 😉