Windows 10 Mail 10061

Ássuk magunkat mélyebbre a Windows 10-ben!

Annak ellenére, hogy a Windows 10 még elég korai stádiumban van, már most csordultig van praktikus új funkciókkal, valamint új trükkökkel – nem csak egy rendszergazda számára. Mivel a működése még mindig nem végleges, ezeknek a fogásoknak egy része erőteljes funkcionalitást fed fel, ami egyébként rejtve marad a mindennapi felhasználók előtt.

Itt van egy a leghasznosabb Windows 10 trükkökből és tippekből, amiket találtunk.

 

Legyen igazán miénk a levelezés!

A Windows 10 10061-es előnézete egy alaposan rendbe rakott Levelezés és Naptár alkalmazást mutat be, ami a Windows 8 gyenge kínálatához képest igencsak meggyőző. Ez igen csak jó hír a felhasználók és rendszergazdák számára. Sokkal gyorsabb, több funkcióval bíró és sokkal inkább egér-barátabb, mint azelőtt.
Sőt mi több, az új Levelezés olyan opciókat is tartalmaz, amivel jobban személyre szabhatjuk az alkalmazást. Nemcsak megváltoztathatjuk az előnézeti panelen a képet egy általunk választottra, hanem beállíthatjuk, miképp működjön a Levelezés, ha az új, elhúzós mozdulatok egyikét alkalmazzuk egy üzeneten.
Ha szeretnénk kicsit tesztelgetni, akkor kattintsunk a fogaskerékre az alkalmazás bal alsó sarkában, majd válasszuk az Opciókat. A Gyors Műveletek részben találhatjuk az összes, kézmozdulatra vonatkozó opciót.

Még több hasznos tippre kíváncsi a rendszergazda tarsolyából? További ötletekért kattintson ide!

 

Forrás: PC World.