IT üzemeltetési és rendszergazdai szolgáltatásokat nyújtunk.
Önnek is segíthetünk? Tel.: 06 1 225 1232

 

Ha IT infrastruktúra üzemeltető szervezetben dolgozol - vagy szabadúszóként IT üzemeltetést végzel, akkor örömmel működnénk együtt veletek/veled!

 

Folyamatosan keressük az együttműködés lehetőségét több módon is:

 

Munkamegosztás I.: alvállalkozókat keresünk

Örömteli probléma: növekszik az ügyfélkörünk, és gyakran keresnek fel minket alkalmi, pár hetes-napos projektekkel is . Nem mindig rendelkezünk elegendő megnyugtató mennyiségű belső erőforrással. Ezért örömmel vesszük más IT csapatok vagy szabadúszó informatikus szakemberek jelentkezését, akik vállalnának projekt feladatokat vagy folyamatos munkát. Különösen jól jönne most junior és szenior Microsoft Windows szerver első és második vonalban munkaerő (egyszerű user adminisztrációtól bármilyen mélységig). Hamarosan várható, hogy a linux szerverek terén, hálózati eszközök konfigurálása terén is kifutunk a kapacitásainkból. 99%-ban remote eléréses munkákról van szó.

 

Részmunkaidős távoli desktop (Windows) supportot vállaló szakemberek jelenkezése is bármikor jól jön, akár kisgyermekes anyukáknak óvoda/bölcsöde ideje alatt napi pár órában, rugalmas munkaidővel, otthoni munkavégzéssel.

 

Munkamegosztás II.: szívesen vagyunk alvállalkozói más IT-s szabadúszóknak IT cégeknek

Másik irányban is működik a munkamegosztás: speciális szakmai feladatokban mi is szívesen segítünk más IT cégeknek. Csak pár példa: CEPH beállítások (Linux), GCP migrációk, Azure migrációk és ár-optimalizálás, Zabbix, OCS, Asterisk és VoIP problémák - de szívesen válaszolunk egyedi megkeresések esetén, hogy az adott feladatban van-e mélyebb tapasztalatunk és szabad kapacitásunk.

Éjjeli és hétvégi ügyelet: közösségünk 7/24 ügyeleteti rendelkezésre állást kell biztosítson jópár ügyfelünknek, így alvállalkozóként ezt más IT szakembereknek vagy olyan cégeknek is tudjuk biztosítani, akik valamilyen okból ezt nem teszik.

Szabadság idején helyettesítés: ha egyszemélyes szabadúszóként dolgozol, és nyugodtan szeretnél nyaralni, akkor "white label" támogatást tudunk adni ügyfeleidnek: átirányíthatod ránk a telefonodat (akár feltételesen, ránézel, nem veszed fel, átjön hozzánk a hívás). Ebben a helyzetben kollégáid vagyunk: a megbízottadként mutatkozunk be, kezeljük helyetted a problémát, és az általad leírt módon járunk el - pl. bizonyos helyzetekben értesítünk téged, ha úgy rendelkezel. így a nyugalom is biztosítható számodra, és a folytonosság is biztosítható az ügyfeled számára. Természetesen adunk referenciákat, hogy ez megbízhatóan végezzük, és bizosítékot, hogy nem fogunk közvetlen kapcsolatot létesíteni az ügyfeleddel a későbbiekben sem.

 

Beszerzési közösségi tagság

Négy konkurens IT cég összálltunk, és közösen intézzük a beszerzéseinket azért, hogy az ügyfeleinket hatékonyabban szolgáljuk ki, és alacsonyabb árat tudjunk kínálni számukra. E beszerzési közösségbe befogadunk további stabil, megbízható, tisztességesen működő IT cégeket. Alapkövetelmény a köztartozásmentes adózói státusz.

 

 

Bármelyik együttműködési forma érdekel, örömmel várjuk az emailedet ( Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. ), telefonhívásodat (+3612251232) vagy: a kapcsolat űrlapon keresztül az üzenetedet!

 

Török Ákos